Αρχική Σελίδα

ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd.

καλής ποιότητας UHF ενσωματωμένος RFID αναγνώστης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας UHF ενσωματωμένος RFID αναγνώστης για τις πωλήσεις
Ο αναγνώστης τους ήταν εφαρμόσιμος για το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων μας! Καλοψημένος! Πολύ καλός!

—— Helal

Έχω το πρόβλημα με τους επισκευασμένους πίνακες αλλά το καθορίσατε πολύ καλά. Εκτιμώ αυτός τόσο πολύ!

—— Abhaya

Η παράδοση είναι γρηγορότερη από ανέμεινα, οι αναγνώστες είναι καλοί για το πρόγραμμά μου, σας ευχαριστούν πάρα πολύ!

—— Ramesh

Πολύ ικανοποιημένα για αυτήν την συνεργασία, τα στοιχεία είναι σε καλή κατάσταση πότε τα έλαβα, σας ευχαριστούν!

—— Denis

Σας ευχαριστώ για την υπηρεσία μετέπειτα πωλήσεών σας! Ο αναγνώστης μπορεί να συνδέσει με τον ελεγκτή μετά από να πάρει τη τεχνική υποστήριξη σας.

—— Antonio

Η τεχνική υποστήριξη ήταν πολύ χρήσιμη, πέτυχα το συνδέοντας αναγνώστη με το PC μου, και έχω κάνει την εργασία καλά. Ευχαριστώ πολύ!

—— Kumar

Σκέφτομαι ότι η ποιότητα των αναγνωστών ZK είναι αγαθά, την επόμενη φορά την επιλέγω ακόμα.

—— John

Πωλήσεις πολύ συμπαθητικές και επαγγελματίας, πολύ ευγνώμων για τον καλό κεντρικό υπολογιστή και υψηλός - ποιοτικοί αναγνώστες!

—— Khoa

Είμαι Online Chat Now

ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd. ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd. ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd. ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd. ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd. ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd.
Κτίριο γραφείων Νέο γραφείο γραμμή παραγωγής Προθήκη πιστοποιητικών Αίθουσα Συσκέψεων Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZKHY
Αριθμός Υπαλλήλων : 130~150
Ετήσιες πωλήσεις : 3 Million-8 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

   Η Co. τεχνολογίας Shenzhen ZKHY RFID, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή προϊόντων RFID. Τα προϊόντα ZKHY RFID περιλαμβάνουν τον UHF αναγνώστη, την κεραία και τα εξαρτήματα RFID που καλύπτουν σχεδόν όλη τη συχνότητα. ZKHY έχει την ειδική τεχνολογία RFID που επιτρέπει σε μας για να κάνει το χαρακτηριστικές σχέδιο και τη δοκιμή σύμφωνα με τις συνθήκες περιοχών.

 

   Μετά από την ανάπτυξη έτους 10+, ZKHY όχι μόνο έχει την κύρια βασική τεχνολογία RFID αλλά και έχει τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η πλήρης λύση RFID και η έγκαιρη υπηρεσία μεταπώλησης μπορούν να παρασχεθούν. Με βάση το ειδικό σχέδιο, οι κύριοι τεχνικοί δείκτες των προϊόντων ZKHY έχουν επιτύχει ή έχουν υπερβεί το παγκόσμιο επίπεδο.

 

   Ακολουθήστε την αρχή «της Ε&Α πρώτα, μόλυβδος τεχνικής», ZKHY προσπαθεί για τα υψηλού επιπέδου προϊόντα όπως η κατεύθυνση ανάπτυξης, εστιάζει στην βιομηχανία-οδηγώντας τεχνική σημαντική ανακάλυψη, αφιερώνεται για να παρέχει τον εξοπλισμό πυρήνων IOT και ολόκληρων των λύσεων RFID για τους σφαιρικούς πελάτες. Τα προϊόντα ZKHY έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε πολλές περιοχές. Κερδίσαμε την υψηλή φήμη μετά από συνεργαζόμαστε με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις για να λύσουμε την τεχνική δυσχέρειά τους, ζήτημα ανάπτυξης.

 

   Συλλέξαμε το καλύτερο ταλέντο RFID στην Κίνα για να χτίσουμε το κέντρο Ε&Α RFID μας. Ο προηγμένος εναντίον της σύγκρουσης αλγόριθμος και το υψηλό ποσοστό προσδιορισμού προϊόντων μας είναι σε κύριο επίπεδο στην ίδια βιομηχανία μεταξύ των λόρδων.

 

 

   Τα προϊόντα ZKHY κατασκευάζονται από τη γραμμή παραγωγής μας. Χρησιμοποιούμε το υψηλής ποιότητας συστατικό για να εγγυηθούμε την ακεραιότητα και την τεχνική λεπτομέρεια προϊόντων. Χτίζουμε επίσης το τέλειο σύστημα υπηρεσιών για να εξασφαλίσουμε κατάλληλη χρήση προϊόντων. UHF αναγνώστης μακροχρόνιας σειράς RFID ZKHY, ενσωματωμένος UHF αναγνώστης, σταθερός UHF αναγνώστης, UHF φορητός έπαινος βραβείων αναγνωστών ιδιαίτερα από τους πελάτες.

 

   Σαν τεχνολογία που προωθεί, ZKHY θα βελτιώσει το προϊόν μας συνεχώς. Θα παράσχουμε στον πελάτη μας τα πιό υψηλής ποιότητας προϊόντα και την άριστη υπηρεσία σε AVIM (αυτοματοποιημένη διαχείριση προσδιορισμού οχημάτων), την πολύμορφη διαχείριση μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων, την αναγνώριση διοικητικών μεριμνών και τη διαχείριση καταδίωξης, την πολυ-συστάδα προσώπων και Multi-parameters την αναγνώριση, τη συμμετοχή διασκέψεων, τη διαχείριση επιχειρηματικών μελών, τη διαχείριση… κ.λπ. γραμμών παραγωγής στο μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen ZKHY RFID Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jessie Lee

Τηλ.:: +86-755-23106876

Φαξ: 86-755-23105686

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)